Live Chat Software
Easy IS is deelnemer van de Gedragscode.

Waarom zou u voor Easy IS kiezen?

Door de vele bomen is het bos vaak niet meer te zien. Er zijn momenteel zo veel opties als het gaat om het kiezen van uw hostingprovider. Waarom zou u dan voor Easy IS kiezen? Hieronder staan tien redenen waarom Easy IS uw partner kan worden op het gebied van het internet:

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Onze tarieven worden zorgvuldig afgesteld om de kwaliteit en continuiteit van onze diensten te kunnen garanderen. Wij willen niet de goedkoopste diensten aanbieden, wel de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Persoonlijk contact en ondersteuning

Niets anders is zo vervelend dan een bedrijf dat uw naam niet kent, maar selecteert op klantnummer. Wij doen daar niet aan mee. U staat bij ons bekend onder uw eigen naam. U ontvangt persoonlijke ondersteuning en wij denken met u mee, voor zowel beginners als gevorderden.

Flexibel

Iedere situatie is anders. Iedere klant heeft andere wensen en behoeftes. Wij stellen ons flexibel op, om zo onze klanten diensten en ondersteuning te leveren zoals u dat van ons verwacht.

Vriendelijke en professionele helpdesk

Onze helpdesk staat altijd voor u klaar. Vriendelijkheid en verstand van zaken staat centraal bij onze helpdesk. Wij proberen zo goed en volledig mogelijk antwoord te geven op al uw vragen.

Stabiele en snelle servers

Een goede uptime en snelheid van de server is onmisbaar bij het aanbieden van kwaliteit diensten. Wij besteden veel aandacht aan het optimaliseren van onze servers, om u de kwaliteit te leveren die u verdient.

Verschillende betalingsmogelijkheden

Aangezien niet iedereen beschikt over een rekening bij dezelfde bank, biedt Easy IS verschillende betalingsmogelijkheden aan. Zo is het mogelijk om naast overschrijving via de bank, ook te betalen via Paypal. Ook zijn wij flexibel met betalingstermijnen. Zo heeft u de keuze uit betaling per maand of per jaar. U beslist zelf welke optie het beste bij u past.

Voldoende uitbreidingsmogelijkheden

Niet iedereen heeft voldoende aan een webhosting pakket. Sommige websites zullen een eigen server nodig hebben om het maximale eruit te halen. Waar sommige providers niet verder gaan dan het aanbieden van webhosting, bieden wij u de optie om een eigen server bij ons te huren. Op deze manier heeft u voldoende uitbreidingsmogelijkheden bij Easy IS.

Kwaliteit netwerk en datacenter

De keuze van het netwerk en datacenter is essentieel bij het leveren van kwaliteit diensten. Door zorgvuldig afwegen van feiten en cijfers van verschillende netwerken en datacenters, hebben wij een stevig fundament gevonden voor onze diensten.

Top kwaliteit hardware

Wij hebben gekozen voor uitsluitend A-merk hardware. Hierdoor kunnen wij u de kwaliteit van onze diensten garanderen.

Tevredenheidsgarantie

Wij zijn zo overtuigd van onze diensten, dat wij u gratis een tevredenheidsgarantie geven. Mocht u binnen 30 dagen niet tevreden zijn over onze diensten, krijgt u uw bedrag (minus de kosten voor de domeinregistratie) van ons vergoedt!

©2006 Easy IS - algemene voorwaarden - sitemap - Spiritz internetdesign- Prijzen exclusief BTW