Live Chat Software
Easy IS is deelnemer van de Gedragscode.
Easy IS Web Hosting

Referenties

JCKieviet.nl

"Als beginneling op website gebied door de helpdesk een gerouteerde IT'er geworden, vooral na aanvraag van domein en het plaatsen van website heel veel steun en begeleiding. Ben daar zeer erkentelijk voor."

Joop Kieviet
jckieviet.nl

Annemariepeters.nl

"Ik ben zelf zeer tevreden over Easy IS. Met een vriendengroep beheer ik al een website over een voetbalclub. Omdat mijn interesse in het maken van websites, en alles daaromheen, groter werd kwam het heel goed uit om een eigen adres e.d. te hebben. Zodat ik in elk geval al iets kan proberen zonder daar andere mee lastig te vallen.

En tot nu toe bevalt die mij heel goed. Vooral de snelle service op een vraag spreekt mij enorm toe. Ik heb dan ook al met andere gesproken over deze service, wie weet misschien bezorgt het Easy IS nog wat extra klanten. Ik ben er in elk geval zeer over te spreken. Ik heb nog geen echte afgewerkte site maar dit wil ik wel in stapjes gaan doen, en daar heb ik alle gelegenheid voor."

Annemarie Peters
annemariepeters.nl

Neerlands Filmdoek

"We zijn uitermate tevreden over de door Easy IS geleverde diensten. Men gaat er snel en effectief te werk, maar daarnaast is er ook voldoende ruimte voor uitstekende én persoonlijke ondersteuning daar waar het nodig is."

Neerlands Filmdoek
neerlandsfilmdoek.nl

Australian Creations

"Wij zijn zeer tevreden over Easy IS. Snelle reacties op vragen, konden vrijwel meteen gebruik maken van ons account en de domeinnaam was na één dag al actief. Voor ons bedrijf is het belangrijk dat onze website optimaal bereikbaar en snel is. Aan beide aspecten voldoet Easy IS volledig. Wij hebben onze partner wat betreft internetdiensten gevonden."

Australian Creations
australian-creations.nl

Fortuna United

"Sinds jaar en dag is Easy IS onze verantwoordelijke voor webhosting en domeinregistratie. Een samenwerking waarover wij uitermate tevreden zijn. Klantvriendelijkheid en snelle service bij probleemgevallen staan zijn daar sprekende voorbeelden van. Supportersgroep Fortuna United dankt Easy IS en wij hopen nog vele jaren op dit niveau te mogen samenwerken!"

Maurice Joosten
fortuna-united.nl

Uw eigen ervaring toevoegen?

©2006 Easy IS - algemene voorwaarden - sitemap - Spiritz internetdesign- Prijzen exclusief BTW