Live Chat Software
Easy IS is deelnemer van de Gedragscode.
Easy IS Web Hosting

Easy IS nieuws

02/08/07 PHP versie 4 en 5

Er is een nieuwe server in gebruik genomen waarbij beide php 4 en php 5 wordt ondersteund. Ook is de MySQL software geupdate naar versie 5.0.

28/07/07 Super reseller aanbiedingen!

Onze resellerpakketten zijn tijdelijk tweemaal zo groot! De lage prijs blijft gehanteerd, echter nu met tweemaal zoveel dataverkeer, schijfruimte en maximaal aantal accounts. Deze aanbieding geldt slechts voor een beperkt aantal klanten. Wees er snel bij!

29/06/07 Easy IS bestaat 1 jaar!

Vandaag mogen wij een klein feestje vieren: Easy IS bestaat één jaar! 29 juni 2006 zijn wij gestart met het aanbieden van webhosting en domenregistratie. In het afgelopen jaar zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare provider voor zowel particulieren als zakelijke afnemers. Wij kijken tevreden terug naar het eerste jaar en gaan zeer optimistisch het tweede levensjaar in!

28/06/07 Easy IS introduceert Bloghosting!

Bloggen is populair! Wij introduceren bloghosting voor iedereen die wenst te starten met bloggen. U krijgt de beschikking over kant en klare blog, direct bruikbaar zonder technische handelingen of kennis! Wij installeren en optimaliseren uw eigen persoonlijke weblog, plus bij dit pakket ontvangt u een gratis .nl domeinnaam. Binnen 48 uur bent u volledig bereikbaar op het internet en kunt u uw nieuwtjes en links delen met uw vrienden, collega's en kennissen.

23/06/07 Hosting Code of Ethics

Easy IS is deelnemer van de Hosting Code of Ethics. Dit keurmerk staat garant voor het leveren van kwaliteit en het optimaal ondersteunen van onze klanten. De voorwaarden die verplicht zijn voor het mogen dragen van dit keurmerk, worden allemaal strict nageleefd door onze organisatie.

20/06/07 Update Direct Admin

Het control panel Direct Admin is geupdate naar de laatste versie (1.30.00)

20/06/07 Klantensysteem tijdelijk niet toegankelijk

Wegens het toepassen van enkele veranderingen en ontwikkelingen, is het klantensysteem tijdelijk niet beschikbaar. Op termijn zal dit systeem online gebracht worden.

20/06/07 Aanbieding afgelopen

De introductie-aanbieding van de afgelopen maanden is beëindigd. In de toekomst zullen wij u blijven voorzien van pakkende aanbiedingen en voordelen.

09/03/07 Introductie aanbieding

De komende periode kunt u tegen een gereduceerde prijs kennis maken met onze webhosting diensten. U ontvangt maar liefst 30% korting op het Hosting Small-pakket! Deze prijs blijft gehanteerd bij contractverlenging. Voor €35,00 per jaar (inclusief BTW!) krijgt u een schitterend pakket met gratis .nl domeinnaam! Deze actie loopt tot onbepaalde tijd.

24/02/07 Klantensysteem toegankelijk

De komende week zal ons nieuwe klantensysteem in gebruik worden genomen. U kunt hiermee al uw facturen en offertes bekijken, bestellingen plegen en aanpassingen maken in uw persoonlijke gegevens. Ook kunt u gebruik maken van een extra support mogelijkheid. Uw administratie wordt een stuk aantrekkelijker en overzichtelijker gemaakt.

©2006 Easy IS - algemene voorwaarden - sitemap - Spiritz internetdesign- Prijzen exclusief BTW