Live Chat Software
Meer informatie

Server informatie

Netwerk

Datacenter

Direct bestellen

Registratieformulieren

Easy IS domein checker
alle .nl .be .com
.net .biz .org .info

Easy IS domeinnaam domeinregistratie

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is uw adres op het internet. Een domeinnaam bestaat uit twee delen: de naam(pietonline) en de landenextensie(.nl). Een domeinnaam kan slechts eenmalig worden vergeven, totdat de naam wordt opgegeven.

Welke diensten kan Easy IS u aanbieden in verband met uw domeinnaam?

Niet iedereen heeft dezelfde bedoelingen met een domeinnaam. De ene ziet een mooie domeinnaam en wilt die graag vastleggen voor de toekomst. De ander wil zo snel mogelijk de domeinnaam gaan gebruiken. Ook hiervoor hebben wij verschillende pakketten opgesteld:

» Domeinnaam doorverwijzen naar externe website
» Domeinnaam registeren voor later gebruik
» Domeinnaam registreren enkel voor e-mail gebruik
» Domeinnaam bij uw webhostingaccount bij Easy IS

Bij het doorverwijzen van uw domeinnaam naar een externe website, wordt uw domeinnaam gekoppeld aan een website dat niet op de server van Easy IS staat.

Als u een domeinnaam wilt registeren voor later gebruik, kan Easy IS zorgen dat uw domeinnaam in goede handen blijft. Uw domeinnaam wordt bij ons geparkeerd. U ontvangt de optie om drie emailaccounts aan te maken met uw domeinnaam, met een maximale ruimte van 2 mb per account. Het is niet mogelijk om uw domeinnaam te gebruiken voor uw website, totdat u dit bij ons kenbaar heeft gemaakt. De meerprijs voor deze dienst bedraagt € 1,00 per maand.

U kunt, naast uw gratis .nl domeinnaam, een extra domeinnaam bestellen bij uw hostingaccount. Deze kan u gebruiken om te koppelen aan uw eigen website of door te sturen naar een externe website. U heeft hiervoor wel een hostingpakket bij Easy IS nodig.

domein
prijs per jaar
administratiekosten
.nl
.eu
.com
.net
.org
.info
.biz
.be
.de
€ 7,99
€ 15,99
€ 8,99
€ 8,99
€ 8,99
€ 8,99
€ 8,99
€ 10,99
€ 18,99
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
 

Klik hier om een domeinnaam te registeren

©2008 Easy IS - algemene voorwaarden - sitemap - Prijzen exclusief BTW