Easy IS domein checker
Easy IS dedicated hosting

Dedicated servers

Op zoek naar een Dedicated server? Dan ben je bij Easy-IS op het goede adres:

Standaard een nieuwe server

U krijgt een gloed nieuwe server, volledig geïnstalleerd met de laatste CentOS, PHP, Mysql en andere gewenste modules, standaard. Onze uptime is al jaren 99,9% en dat willen we graag zo houden.

Standaard een managed server

U krijgt standaard systeembeheer bij uw server, een 24 uur storing telefoonnummer en de garantie dat bij problemen wij er alles aan zullen doen om uw site zo snel mogelijk weer online te krijgen en te houden, wat zich ook mocht voordoen. Wij hebben meerdere servers standby, en door het gebruik van dagelijkse backups en een standaard ingericht control panel (DirectAdmin) kunnen wij zeer snel schakelen in het geval van calamiteiten, eerst uw site weer up en daarna gaan we rustig kijken wat er met de oude server aan de hand is, zonder dat u of uw bezoekers hier last van hebben.

Standaard DDoS protectie

U krijgt van ons standaard DDoS protectie op uw server, gratis. Dit stukje software zorgt ervoor dat “ongewenste” activiteiten automatisch gedetecteerd worden en worden afgesloten. Zonder dat u of uw bezoekers hier wat van merken of hier wat voor hoeven te doen. Uiteraard krijgt u van ons indien er een incident voorkomt, altijd een melding met het betreffende IP adres. Daarnaast zullen wij indien gewenst de provider welke verantwoordelijk is voor deze “ongewenste” activiteit inlichten en verzoeken actie te ondernemen.

Standaard een powerswitch poort

U krijgt van ons standaard een powerswitch poort. Deze poort zorgt er voor dat mocht het systeem onverhoopt vast lopen, er vanaf afstand de server gereset kan worden. Dit zorgt voor 9 van de 10 gevallen voor een weer draaiende server.

Standaard 30 dagen niet goed, je kunt per direct van je contract af

Wij durven na 10 jaar ervaring, en ruim 60 servers in beheer te hebben zonder problemen te melden dat u binnen 30 dagen van uw contract af mag. Immers, er heeft nog nooit een klant van deze regel gebruik gemaakt. Maar indien u het wenst, kunt u altijd van uw 1 jarig contract af binnen 30 dagen. U betaald dan alleen de 1e maand.

Geen automatisch verlengen na 1 jaar

Standaard zijn onze contracten 1 jaar, wilt u daarna de server opzeggen? Geen enkel probleem, wij hanteren standaard 1 maand opzegtermijn na het 1e jaar.

Niet zomaar een datacentrum, HET datacentrum

Wij durven zonder blikken en blozen te beweren dat wij in het beste datacentrum van Nederland staan. Het datacentrum van KPN. Dit zelfde datacentrum is o.a. verantwoordelijk voor de hosting en DSL / Nieuwsgroepen van Xs4all, KPN Backup en regelt het verkeer van KPN Mobile Nederland. Als het ergens goed beveiligd is, zowel op backbone gebied, toegangsbeleid en noodstroom voorzieningen, dan is het dit datacentrum.

Prijs?

Leuk al die verhalen hier boven, maar als er een stevig prijskaartje aan hangt, dan hoeft het niet.

Oordeel zelf:

Dell R210
Intel Xeon X3430 Quad Core
8 GB Geheugen
2x 500Gbyte Western Digital SATA2 7200rpm (Raid-1 via hardwareraid)

Inclusief:

Ongelimiteerde Controlpanel DirectAdmin
10 GB backupspace
600 GB dataverkeer

187,50 euro excl. btw per maand.


Dit is inclusief:

- Opstartkosten (zijn er dus niet)

- Installatie van applicatie op verzoek

- Aanmaken en beheren van websites (indien gewenst, het is uw server)

- 24/7 support


©2010 Easy IS - algemene voorwaarden - sitemap - Spiritz internetdesign- Prijzen exclusief BTW